Ini „membosankan” jenis makan mungkin berfungsi untuk.

Membantu anda mengekalkan pengurangan berat badan memandangkan ia mewujudkan persekitaran yang biasanya bertentangan dari yang menggalakkan pertambahan berat badan–di mana terdapat pelbagai barang-barang makanan yang lazat, kalori yang tinggi. „Hanya melalui menyekat pemilihan menu yang pasukan kami membenarkan diri kita untuk mengambil, pakar-pakar kami mengurangkan kemungkinan.

Dari sengaja makan terlalu banyak barang-barang makanan bersama-sama dengan suatu dikenalpasti bilangan kalori, gram lemak badan, dan sebagainya,” kata Thomas. Di samping itu, apabila orang mengambil dalam menu yang sama lagi dan lagi, mereka akhirnya menjadi kurang senang dengan makanan, dan jadi makan banyak kurang daripada mereka, Tegasnya.

Lebih daripada tiga suku dari windows registry peserta juga menuntut mereka makan sarapan pagi setiap hari. Ini sesuai dengan kajian yang mendedahkan bahawa individu yang skip Sarapan Pagi mempunyai kecenderungan untuk berat ke atas individu yang mengambil hidangan sihat pagi, baseding atas National Institutes dari kesihatan dan kesejahteraan.Selain itu, mereka keluar untuk mengambil kurang kerap berbanding.

La mungkin bahawa orang-orang yang mengelakkan makanan mendapati diri anda emosi lapar akhirnya dalam hari, serta sebab-sebab ini semua daripada mereka untuk makan terlalu banyak. „Satu teori adalah bahawa mengambil Sarapan pada awal pagi membantu mengurangkan kemungkinan yang lapar berakhir menjadi hangat serta tidak dapat ditangani pada siang hari,” kata Thomas. Selain daripada Sarapan Pagi, peserta registry komputer makan hidangan lain tetap–secara purata, individu makan kira-kira 5 peluang sehari.

Selain itu, mereka keluar untuk mengambil kurang kerap berbanding.

American tipikal. Secara amnya, komputer Pejabat Pendaftaran peserta mengambil makanan makanan segera di bawah satu mingguan, secara umumnya, berbanding dengan dua hingga tiga makanan segera makanan setiap minggu bagi Amerika tipikal, penyelidikan telah benar-benar menemui.

Mediterranean diet mempunyai buah-buahan, sayur-sayuran, bijirin, ikan, telur dan hasil tenusu (dalam jumlah yang kecil) dan minyak zaitun. Rancangan Mediterranean diet mempunyai buah-buahan, sayur-sayuran, bijirin, ikan, telur juga tenusu (secara sederhana) serta juga minyak zaitun.

Kredit sejarah: Gts Shutterstock.

Ramai pakar yang menumpukan pada satu regimen diet yang berkesan yang sebenarnya yang boleh jangka panjang yang mampan. Ini bererti anda sudah tentu tidak benar-benar harus merompak sendiri makanan kegemaran anda, atau kebuluran sendiri sepanjang hari.

Anda boleh mengambil makanan yang anda suka dalam kesederhanaan, namun ini perlu diseimbangkan dengan produk buah-buahan, sayur-sayuran, keseluruhan bijirin, lebih ramping porks, item susu rendah lemak dan juga air. „Keseimbangan ini boleh membantu kenyang [dan] mengurangkan ketagihan makanan… sambil mengekalkan pengambilan kalori yang berkurangan,” menyatakan Mary Ellen DiPaola, yang ditandatangani sehingga pakar diet di University of California, San Francisco Medical Center.

Michaela Kiernan, seorang saintis kanan penyiasatan di institusi pendidikan Stanford College dari perubatan.

Amat mengesyorkan mencari untuk sesetengah makanan berkhasiat, rendah kalori yang anda percaya flavor seperti barangan makanan yang tinggi kalori anda digunakan untuk makan. Ini mungkin bermakna bahawa anda perlu cuba agak besar jumlah barang-barang makanan yang baru jika anda ingin mencari sihat dan seimbang „pengganti” itu memberi manfaat kepada anda, Kiernan berkata.

Apabila anda menjalankan kegembiraan dalam barang-barang makanan yang tinggi kalori, pilihan anda, anda perlu makan Kesemua mereka mindfully–menikmati dan menikmatinya, Kiernan dinyatakan. Peka pemakanan boleh membantu anda benar-benar berasa berpuas hati tanpa mengambil masuk terlalu banyak.

DiPaola begitu juga mencadangkan perancangan menu untuk mengelakkan daripada makan berlebihan, menampilkan hanya apa ini adalah anda ingin mengambil, bila dan di mana anda akan dapat barang-barang makanan, bagaimana ini akan pasti disediakan, hanya berapa banyak anda akan mengambil apabila ia akan pasti boleh dimakan.

Apakah tingkah laku yang lain adalah penting?

Satu tabiat yang lebih penting untuk memelihara pengurusan berat badan adalah benar-benar sendiri pemantauan, yang membayangkan induk tab berat badan anda dan juga memakan amalan. Kajian penyelidikan telah menemui bahawa individu di dalam badan kebangsaan berat pengurusan komputer daftaran sistem berat diri sekurang-kurangnya sebaik sahaja seminggu, serta lebih daripada lima puluh peratus daripada mereka mengesan pengambilan kerap makanan mereka. Apakah tingkah laku yang lain adalah penting?

Memeriksa berat badan adalah sangat penting untuk memastikan orang-orang yang tahu dengan serta-merta apabila pound mula slip kembali. „Itulah sebenarnya lebih mudah untuk menarik balik berat dan keuntungan hasil tangkapan daripada beberapa kilogram berbanding ini adalah untuk menangkap dan juga memulihkan peningkatan berat badan sebanyak 10 hingga 15 paun (4.5 kepada 6.8 kilogram),” Thomas menyatakan.